Rubriky
Akce Kronika

Cvičné závody

  Cvičné závody proběhly v sobotu 9.3. Sešli se světlušky, vlčata a jejich vedoucí z našeho oddílu ale i Devítky a Gatlidy před klubovnou na Modré Hvězdě. 

Na začátku jsme si zahráli nejrůznější míčové hry. Před klubovnou jsme si řekli pravidla, informace ke stanovištím, a vysvětlili si proč tu vlastně dneska jsme. Že si družinky mohou před opravdovými závody v dubnu vyzkoušet jaké to je, mohou se to na stanovišti naučit nebo to zkusit závodně.

A tak všichni vyrazili na své první stanoviště. Stanovišť bylo 8 a mezi nimi: Logika, Orientace, Šetrné chování, Já ve společnosti, Vyhledávání informací, Řešení problémových situacích, Táboření a Zdravověda. Tam nám dokonce pomáhaly s realizací některé ze starších sestřiček skautek.

Také jsme měli společný oběd. Když všichni měli všechna stanoviště splněná, byl čas si společně po družinkách sednout a udělat si se svým vedoucím zpětnou vazbu.

Nakonec jsme šli všichni ven si zahrát různé hry a světlušky s vlčaty se naučili střediskový pokřik a zakřičeli si i své družinové pokřiky

-Terezka

Fotky jsou k nahlédnutí ve fotogalerii<3